Снимки chernomorepfc.bg, видео ДИЕМА СПОРТ, gong.bg, vbox7.comМечтата на моряците да стигнат далеч

...
Снимки chernomorepfc.bg, видео ДИЕМА СПОРТ, gong.bg, vbox7.comМечтата на моряците да стигнат далеч
Коментари Харесай

Гол на Камбуров изхвърли Черно море от турнира за Купата

Снимки chernomorepfc.bg, видео ДИЕМА СПОРТ, gong.bg, vbox7.com

Мечтата на " моряците " да стигнат надалеч в шампионата за Купата рухна под Аязмото.

Берое победи Черно море с 1:0 и се класира четвъртфиналите в турнира за Купата на България. Двата тима изиграха положително първо полувреме, само че попадения не паднаха след изиграването на 45 минути. Домакините съумяха да открият резултата в средата на второто полувреме посредством Мартин Камбуров, който означи секунди, откакто се появи на терена.

Снимки вижте

Двата тима стартираха на високи обороти и си размених по една скоростна офанзива, само че в първите минути липсваха ситуациите пред една от двете порти.

Първият удар в мача бе насочен в 7-ата минута, когато Стив Фуртадо напредна в половината на гостите и стреля от отдалеченост, само че ударът му бе доста неакуратен и топката излезе в навън.

Въпреки че липсваха чистите голови положения, дуелът продължи да се развива в положително движение. В 15-ата минута Родриго Енрике изведе Леандро Андраде в наказателното поле на заралии. Крилото напредна и стреля в близкия ъгъл, само че Омар Сако с съдбоносен шпагат мазета в ъглов удар.

Пет по-късно треньорът на " моряците " Илиан Илиев трябваше да размени наложително Леандро Андраде, откакто атакуващият футболисти получи травма. Опитният експерт включи на негово място младия Мартин Дичев правейки разбърквания в отбора си.

В 22-ата минута Зе Гомеш здържа в наказателното поле и подаде превъзходно към Васил Панайотов на границата на наказателното поле. Капитанът на варненци стреля минговено, само че не съумя да откри задачата и да заплаши вратата на Генадий Ганев.

Домакините дадоха отговор минути по-късно. Камен Хаджиев се озова на непривична позиция по левия фланг и центрира в наказателното поле, само че не съумя да достави добре топката за Кукула и Иван Дюлгеров не трябваше да се намесва.

Гостите бяха по-активният тим доникъде на първото полувреме, откакто владееха контрола на топката и умерено разиграваха. Единственото, което липсваше в дуела досега бяха чистите голови положения.

В заключителните минути на първата част " зелено-белите " сътвориха две благоприятни условия пред вратата на Иван Дюлгеров, само че центрианията на домакините не съумя да стигнат до получателите си.

На почивката двамата треньори не направиха промени по съставите си. " Моряците " започнаха по-агресивно втората част и в 48-ата минута Генадий Ганев бе заставен да се намесва уверено след изстрел от директен свободен удар на Велислав Василев. Малко по-късно младокът осъществя попадение в мрежата на домакините, само че то бе анулирано поради засада.

В 65-ата минута се стигна до най-чистото състояние за Берое. Защитата на " моряците " не съумя да се справия с центриране на Александър Василев, след което Абубакар Тунгара овладя топката в наказателното поле и насочи изстрел, след кооето.топката срещна тялото на Живко Атанасов и излезе в ъглов удар. Преди осъществяването на корнера в игра за домакините влзе Мартин Камбуров, който бе с съществена роля в идната минута. Рекордьорът по голове в шампионата бе на точното място след последвалото центриране и осъществя с глава в долния ляв ъгъл след рикошет в тялото на Зе Гомеш..

В идващите минути Черно море опита да притисне противника си, само че " зелено-белите " бяха по-острият тим след осъщественото попадение.

В 85-ата минута Пабло Гарсия опита да преодолее Генадий Ганев от отдалеченост, само че испанецът стреля над вратата. В ответната обстановка Кийлън Лебон нахлу в наказателното поле и се озова на стрелкова позиция, след което не съумя да откри очертанията на вратата.

До края на дуела " моряците " се пробваха да възстановят равенството, само че домакините съумяха да запазят задатъка си и се класираха напред в шампионата, написа gong.bg.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Живко Атанасов, Влатко Дробаров, Цветомир Панов (80 - Калин Георгиев), Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Велислав Василев (89 - Мартин Милушев), Леандро Андраде (20 - Мартин Дичев), Родриго Енрике, Зе Гомеш (77 - Джеваро Непомусено)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР